Kathrin Aleite Escudero

Kreatör och grundare

Jag är en av grundarna till Fantastify. Redan som barn älskade jag att skapa och formge. Då var det mest en hobby, men med tiden började jag också jobba med det. Först som konstnär och fotograf och senare som designer. Jag brukar skapa små skattjakter, knep och knåp till mina brorsbarn som de verkligen har gillat.

Kreativitet är en växt som vi inte får glömma bort att vattna då och då och att få se den växa fram hos barn är bland det bästa jag vet. Så när min kompis Julia berättade om idén till Fantastify och frågade om jag ville vara med sa jag självklart ja! När jag inte driver Fantastify tillsammans med henne och de andra kreatörerna arbetar jag som affärsutvecklare på ett fackförbund och spenderar tid i min ateljé.

signatur-kathrin
KONTAKTA MIG
MINA KREATIONER

Se mina kreationer